Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion Blue Air nu a mai ajuns în Capitală și a aterizat la Constanța

Un avion al companiei Blue Air cu 109 pasageri la bord, care venea de la Larnaca şi se îndrepta către Bucureşti a solicitat aterizarea pe Aeroportul Mihai Kogălniceanu din judeţul Constanţa.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aeronava a reușit să aterizeze în condiţii de siguranţă, relatează news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Mihail Kogălniceanu, o aeronavă a companiei Blue Air, cu 109 pasageri şi 6 membri ai echipajului a solicitat aterizarea de urgenţă pe aeroportul din judeţul Constanţa din cauza unor probleme tehnice.

Avionul a reuşit să aterizeze în condiţii de siguranţă, fără a se înregistra vreo problemă.

Compania urmează să decidă ce se va întâmpla mai departe cu pasagerii şi cu aeronava.

”Aeronava Blue Air care opera zborul 0B138 a decolat astăzi de pe Aeroportul din Larnaca (Cipru) cu destinația Otopeni, a aterizat în condiții de siguranță pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța.

Decizia a fost luată de comandantul aeronavei, ca urmare a unei semnalizari la bord. Din motive de precauție și ca urmare a vremii nefavorabile de pe Aeroportul Otopeni, respectiv aer cețos cu condiții de vizibilitate redusă, s-a decis aterizarea pe aeroportul din Constanța.

În niciun moment, siguranța pasagerilor nu a fost pusă în pericol și nu a fost vorba despre o aterizare de urgență.

În acest moment se realizează o verificare tehnică a aeronavei, iar echipa Blue Air se asigură ca pasagerii să ajungă la destinație în cel mai scurt timp posibil”, precizează Blue Air într-un comunicat.  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și

Top Citite

Citește și

Citește mai mult