Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atenționare de călătorie pentru Belgia. Zborurile ar putea fi afectate de o grevă

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Regatul Belgiei. Zborurile spre și dinspre aeroportul Charleroi ar putea fi perturbate.  

Însoţitorii de bord ai filialei Ryanair din Regatul Belgiei sunt în grevă în perioada 30-31 decembrie 2022, precum şi în zilele de 1, 7 şi 8 ianuarie 2023, ceea ce ar putea duce la posibile perturbări ale zborurilor.

Astfel, se recomandă consultarea paginii web a aeroportului Charleroi pentru informaţii actualizate despre zboruri: https://www.brussels-charleroi-airport.com/fr/flights/live.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663, arată comunicatul de presă al MAE.

Citește și
MAE
Atenționare de călătorie transmisă de MAE: Manifestaţie naţională a sindicatelor şi perturbări ale circulaţiei în Belgia

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor http://bruxelles.mae.rohttps://www.mae.ro.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult