Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atacul sângeros din Arad, LIVE pe Facebook. Imaginile care l-au înfuriat pe atacator

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atac sângeros în judeţul Arad, transmis în direct pe Facebook. După ce a văzut postate imagini de la o petrecere, un bărbat a mers acolo neinvitat ca să se răzbune pe fosta lui iubită care l-a părăsit, deşi au doi copii mici împreună.

Individul a înjunghiat-o pe femeie şi pe fratele ei, apoi a încercat să îşi ia viaţa când a fost înconjurat de poliţişti.

Imaginile i-au luat minţile suspectului de 32 de ani. A mers val vârtej la casa unde era petrecerea, înarmat cu un cuţit. Cineva din încăpere filma în acel moment, iar scenele au fost transmise live pe Facebook.

Claudia Rancov, victima: „Aseară am făcut un chef mic, între noi, am făcut Live şi el ne-a văzut şi nu a mai durat mult că a venit peste noi. M-a mai ameninţat o dată, de două ori, dar că mă omoară."

Cei doi fraţi şi agresorul au ajuns la spital.

Simina Roz, purtător de cuvânt spitalul judeţean Arad: „Avem trei persoane în spital, toate au suferit plăgi înjunghiate. O tânără înjunghiată în zona toracelui, un altul în stare gravă pe terapie intensivă cu o plagă în zona cordului şi a treia persoană cu o plagă înjunghiată în abdomen, la chirurgie în stare stabilă.”

Cazul a ajuns la Parchet. Procurorii au deschis un dosar pentru tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult