Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atac sângeros în Dâmbovița. Un bărbat de 40 de ani l-a ucis cu o macetă pe iubitul fiicei sale, de 41 de ani, în stradă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atac sângeros în plină stradă, în Fieni, Dâmbovița. Un bărbat de 41 de ani a fost lovit cu o macetă, iar suspect de crimă este tatăl iubitei lui.

Între cei doi bărbați existau tensiuni mai vechi, mai ales pentru că suspectul nu ar fi fost niciodată de acord cu relația dintre fiica lui și victimă. Principalul motiv ar fi diferența de vârstă din cei doi - partenerul fetei avea 41 de ani.

Luni noaptea, cei doi s-au întâlnit pe stradă și ar fi început din nou un lung șir de reproșuri. Bărbatul de 40 de ani s-a dus acasă și a luat arma albă, după care l-a atacat, în plină stradă, pe iubitul fiicei.

Totul s-a petrecut rapid, iar scandalul i-a alertat și pe pe cei care locuiesc în zona străzii unde s-a petrecut atacul. Un echipaj medical a ajuns imediat la fața locului, însă rănile provocate au condus la o hemoragie masivă.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat. În tot acest timp, suspectul a rămas la câțiva metri de victimă până când a fost preluat de un echipaj de poliție. Acesta a fost reținut pentru omor.

Citește și
copil lovit
Băiețel de un an, spulberat de un camion într-o clipă de neatenție a bonei. „I-am sărutat degețelele micuțe, nemișcate”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult