Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atac mafiot în Brăila. Un tânăr a ajuns măcelărit la spital, iar medicii i-au amputat mâinile. "Au vrut să îl taie în bucăți"

Atac mafiot în plină stradă, în Brăila unde un bărbat de 33 de ani a fost tăiat cu macete de mai mulți indivizi care aveau fețele acoperite, scrie DeBraila.ro.

Totul s-a întâmplat în seara de sâmbătă, puțin după ora 23:00, când asupra victimei s-au năpustit mai multe persoane care purtau cagule.

Bărbatul atacat ar fi membru al unei grupări interlope, au precizat surse judiciare pentru Debraila.ro. Ar fi vorba despre o reglare de conturi.

„Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți. A fost vorba de amputație mână bilateral în cazul lui”, a declarat un cadru medical pentru sursa citată.

Practic, victima a fost adusă la Spitalul Județean în stare extrem de gravă: avea numeroase plăgi prin înjunghiere, fracturi la tibie și traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracraniană.

Medicii de la Brăila au fost nevoiți să îi amputeze ambele mâini și l-au transferat la Spitalul „Floreasca” din capitală.

La acest moment, o amplă anchetă se desfășoară sub coordonarea procurorului criminalist. Se pare că există un cerc de suspecți, însă niciunul dintre atacatori nu a fost prins până la acest moment.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult