Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ashley Roberts, fosta membră „The Pussycat Dolls”, și-a arătat fizicul tonifiat pe o plajă din Marbella | GALERIE FOTO

Fosta membră a trupei „The Pussycat Dolls” s-a bucurat de vacanța de vară în Marbella, înainte de a se întoarce la serviciu, la Heart FM, în această toamnă.

Ashley Roberts și-a arătat fizicul incredibil când a ajuns, marți, pe plaja de pe Costa del Sol.

Cântăreața și prezentatoarea, în vârstă de 40 de ani, a uimit cu apariția ei: un top tip bandeau negru și un slip roz mic.

Ashley și-a accesorizat look-ul de plajă cu o pălărie neagră Prada și un colier cu lanț argintiu pe care scria cuvântul „hunni”.

Ashley a explicat anterior cum lucrează din greu în sală pentru a se menține în formă și folosește exercițiile la fel de mult pentru sănătatea mintală, precum și pentru bunăstarea ei fizică.

Ea a spus într-un interviu acordat revistei Coach: „Îmi place mișcarea. Nu este doar pentru sănătatea mea fizică, ci este pentru sănătatea mea mentală, așa că este foarte important pentru mine. Unii oameni nu cred că dansatorii sunt sportivi, și asta e aiurea. Sesiunile de toată ziua în studio sunt antrenamente hardcore pentru întregul corp. Am făcut balet, tap, modern și liric – toate stilurile diferite care mi-au testat forma fizică și mi-au lucrat mușchii în moduri diferite”.

Citește și
Pussycat Dolls
Artistele de la Pussycat Dolls neagă afirmaţiile făcute de fosta lor colegă: Noi nu ştim nimic

Ashley s-a mutat din Los Angeles la Londra în urmă cu nouă ani, după ce trupa „Pussycat Dolls” s-a destrămat în 2010. Ashley a povestit și cum și-a dat seama că Regatul Unit este „acasă”, după ce tatăl ei iubit, Pat, a murit în martie 2018.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult