Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Asasinii omului de afaceri Ioan Crișan din Arad ar fi fugit în Ucraina, Serbia, R.Moldova. Peste 400 de persoane, audiate

Peste 400 de persoane au fost audiate până acum în legătură cu asasinarea arădeanului Ioan Crişan, care a murit după ce maşina sa a explodat, în 2021. Există un cerc de suspecți, iar anchetatorii cooperează cu autorități din mai multe state.

Procurorul general al României, Alex Florenţa, a afirmat într-o discuţie cu presa că în acest caz anchetatorii români cooperează cu mai multe state din zonă dar şi cu Europol. Există informații că persoane din cercul de suspecți s-ar fi îndreptat spre Ucraina, Republica Moldova sau Serbia, scrie Glasul Aradului

Procurorul general Alex Florența a precizat că este un caz delicat şi că în cercul de suspecți există atât cetățeni români cât și străini.

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit în mai 2021, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Explozia a avut loc la câteva secunde după ce acesta a pornit mașina, iar momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere montate în zonă. Omul de afaceri nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Citește și
masina, arad
Percheziție în apartamentul lui Ioan Crișan, mort în atentatul cu bombă. Asasinul ar putea fi străin

S-a întâmplat la ora 7.00 dimineața, după ce Crișan şi-a băut cafeaua la un local din zonă. Martorii au povestit că a avut loc o explozie foarte puternică

Ioan Crișan era un cunoscut om de afaceri din Arad care dezvoltase un business în sectorul piscicol. De altfel, el a înființat prima crescătorie de somn african din România, crescuți în bazine cu apă termală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult