Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Armă cu lunetă, de 10.000 de dolari, descoperită în mașina unei femei din Mehedinți. Ce planuri avea

O armă letală, cu lunetă și termoviziune, în valoare de aproximativ 10.000 de dolari, a fost descoperită luni, în mașina unei femei din județul Mehedinți.

 

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, ocazie cu care a fost depistată femeia de 54 de ani, cu arma letală deținută legal de către soțul acesteia. Arma avea montată o lunetă cu termoviziune, în valoare de aproximativ 10.000 de dolari, relatează vocea-olteniei.ro.

La scurt timp, pe același drum, într-un alt autoturim, au fost identificați doi bărbați, unul din ei fiind soțul femeii cu arma, iar în portbagaj a fost găsit un porc mistreț împușcat.

Polițiștii au făcut percheziții la domiciliul persoanelor și au descoperit elemente de muniție deținute ilegal, piese componente pentru fabricarea mai multor puști, 2 batoane de exploziv cu capse detonate și dispozitiv electric de inițiere, 4 țevi de armă deținute ilegal și 3 arme confecționate artizanal.

Citește și
Ambulanta
Un bărbat din Dâmbovița s-a împușcat din greșeală, în timp ce își curăța arma

Au fost întocmite dosare penale, iar cercetările sunt continuate.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult