Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aproape 8% dintre cei testați în ultimele 24 de ore pentru Covid-19 au aflat că s-au îmbolnăvit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aproape 8 la sută dintre cei testați în ultimele 24 de ore pentru Covid 19 au aflat că s-au îmbolnăvit. Autoritățile au anunţat 1150 de noi cazuri.

În acest moment, 474 de pacienţi sunt internaţi în secţiile de terapie intensivă din toată ţara, iar 43 dintre ei au pierdut lupta cu boala. Trei dintre ei nu aveau şi alte boli asociate. Peste 7000 de români sunt internaţi în spitalele care tratează pacienţi cu COVID-19.

De la debutul pandemiei peste 95 de mii de români au fost diagnosticaţi cu COVID 19, iar aproape jumătate au fost declaraţi vindecaţi. Peste 12 mii de pacienţi au fost asimptomatici şi au fost externaţi la zece zile de la internare.

Cele mai multe noi infectări au fost raportate în Bucureşti şi Bacău unde de la o zi la alta numărul cazurilor s-a dublat. Autorităţile aşteaptă să vadă efectele redeschiderii restaurantelor, iar ministrul sănătăţii susţine că dacă se vor înmulţi infectatile, se vor impune noi restricţii.

În Bistriţa Năsăud, de exemplu, comitetul de urgenţă a decis să impună restricţii în activitatea restaurantelor şi a sălilor de jocuri pentru că în ultimele zile media îmbolnăvirilor a fost mai mare de 1,5 la mia de locuitori.

Citește și
Alegeri Locale 2020. Câți români au drept de vot
Pandemia aduce reguli drastice și costuri uriașe pentru alegerile locale din 27 septembrie

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult