Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Apariţie revoltătoare lângă Sfinx, în Bucegi. Un şofer a urcat cu maşina până la monumentul protejat

Your browser doesn't support HTML5 video.

O maşină de teren a fost surprinsă de un turist, cu aparatul foto, în aria protejată, lângă celebrul monument al naturii.

Poza a fost publicată pe Facebook şi a stârnit reacţii aprinse din partea iubitorilor naturii, iar Jandarmeria Montana a reacţionat.

Jandarmeria Montana a anunţat că îl va identifica pe şoferul vinovat, care risca o amendă de 3000 de lei. În plus, jandarmii au anunţat că weekend-ul trecut au organizat o acţiune de control, împreună cu rangerii Parcului Natural Bucegi.

Patrulele au surprins pe munte patru maşini. Din păcate, un singur şofer a fost amendat cu suma de 3000 de lei pentru că a intrat motorizat într-o arie protejată.

Agenţii constatatori au fost mai blânzi cu alţi doi cetăţeni, care mai şi făceau grătar şi au fost sancţionaţi cu amendă de 100 de lei, pentru că au încălcat legea picnicului.

Citește și
Colosseumul din Roma
Amenda usturatoare primita de un turist aflat la Colosseumul din Roma. Gestul barbatului a trezit furia administratorilor

Un şofer a primit doar avertisment pentru că se afla cu autoturismul pe fondul forestier. Patrulele s-au retras inante că maşina fotografiată să apară în peisaj. Deşi în Bucegi turiştii ignora toate interdictiile, de la începutul anului, jandarmii au aplicat doar 40 de sancţiuni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult