Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anunțul Poliției Vaslui în cazul fetei violate de tatăl vitreg, care a fost trimisă acasă

Conducerea IPJ Vaslui a dispus verificări interne, după ce o fată, care ar fi fost violată de tatăl vitreg, a fost internată în spital şi apoi lăsată să se întoarcă în casa presupusului agresor, fără să fie stabilită o măsură de protecţie.

„Cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor în această cauză, referitor la măsurile care trebuiau luate pentru protecţia minorei, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei, citat de Agerpres.

Potrivit aceleiaşi surse, pe 17 august, ora 20.12, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul 112 de către o minoră în vârstă de 15 ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de viol, iar poliţiştii din cadrul Secţiei 3

Poliţie Rurală au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind efectuate activităţi specifice acestui tip de infracţiune.

În cauză sunt continuate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecinţă.

Citește și
Evelyn Hernández
Decizie finală în cazul tinerei acuzată că și-a ucis bebelușul după un viol

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult