Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anunț important pentru clienții Revolut. Schimbarea care se aplică începând de astăzi

Toți utilizatorii care au cont de Revolut Payments UAB vor fi mutați la Revolut Bank UAB, începând din data de 1 iulie 2022.  

Clienții Revolut România au fost anunțați, în urmă cu aproximativ două luni, că rețeaua Payments UAB urmează să fuzioneze cu rețeaua de Bank UAB.

Fuziuna a avut loc astăzi.

Motivul pentru care a avut loc această fuziune este că, recent, licența bancară europeană a Revolut a fost prelungită. Acest lucru a permis băncii virtuale să ofere clienților servicii de plăți prin intermediul Revolut Bank UAB.

„Ca să putem continua să le oferim clienților noștri produse noi și interesante, am fuzionat Revolut Payments UAB cu Revolut Bank UAB”, spun cei de la Revolut.

Schimbări pentru clienții Revolut

Prin urmare, conturile Revolut din România au fost transferate la Revolut Bank UAB. Practic, contul de Revolut Bank a devenit automat contul curent al utilizatorului. 

Citește și
Revolut a cumpărat Nobly, compania fondată de un român
Revolut a cumpărat Nobly, compania fondată de un român

Clienții Revolut România trebuie să știe că numărul de cont deținut prin Revolut Payments UAB, adică IBAN-ul, va rămâne același. Contul curent poate fi folosit așa ca până acum.

Fondurile din contul curent și, dacă e cazul, din contul de tip depozit la vedere vor fi protejate de schema de garantare a depozitelor, în limita sumei de 100.000 EUR.

Pentru cei ce folosesc alte servicii sau produse oferite de Revolut Payments UAB (excluzând asigurarea), acestea vor fi furnizate de Revolut Bank UAB începând din 1 iulie 2022.

Inclusiv abonamentele Plus, Premium sau Metal vor fi oferite de Revolut Bank UAB de la 1 iulie.

Citește și Fondatorul Revolut, rusul Nik Storonsky, consideră greșit războiul declanșat de țara sa și ajută Ucraina: ”Sunt îngrozit”

Spre deosebire de Revolut Payments UAB, Revolut Bank UAB nu oferă servicii de distribuire a asigurării. Astfel, începând de la 1 iulie, noua entitate de brokeraj de asigurări, Revolut Insurance Europe UAB, oferă informații despre protecția clienților, despre asigurări de călătorie și multe altele. 

Ce este Revolut?

Revolut este o companie britanică de tehnologie financiară care oferă servicii bancare. Cu sediul la Londra, compania Revolut a fost fondată în 2015 de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko.

Serviciul Revolut oferă conturi cu schimb valutar, carduri de debit, carduri virtuale, Apple Pay, tranzacții fără comisioane, criptomonede și alte servicii.

Aplicația Revolut a fost lansată oficial în România în 2018. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult