Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cererea de anulare a deciziei de carantinare a Arhiepiscopului Teodosie, respinsă. Decizia nu este definitivă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Magistrații Judecătoriei Constanța au respins joi dimineață cererea Arhiepiscopului Tomisului Teodosie prin care solicită anularea deciziei de carantinare impusă de către Direcția de Sănătate Publică București.

Decizia de carantinare impusă de către autoritățile sanitare a fost impusă Arhiepiscopului Tomisului încă din data de 20 ianuarie odată cu revenirea prelatului în țară, dintr-o călătorie în Iordania.

Ulterior, deși trebuia să râmână în locația ce figura ca domiciliu de carantinare, Arhiepiscopul Tomisului Teodosie a fost plecat din județ, a oficiat o liturghie fără mască, a mers la un eveniment dedicat Micii Uniri, iar ulterior a partcipat și la un evenimet cultural.

După avertismente, Teodosie a fost amendat și de trei ori într-o singură zi. Drept răspuns, Arhiepiscopul a înaintat o solicitare Judecătoriei Constanța prin care a cerut suspendarea și ulterior anularea deciziei de carantinare impusă de Direcția de Sănătate Publică București.

Magistrații au respins joi dimineață cererea prelatului în lipsa temeiului juridic. Hotarârea nu este definitivă iar Teodosie poate face apel. Deocamdată amenzile, în valoare totală de 3 mii de lei, râmân valabile până la o sentință definitivă.

Citește și
Arhiepiscopul Tomisului
ÎPS Teodosie, amendat de trei ori într-o zi pentru că nu a respectat carantina. Ierarhul spune că nu știa de restricție

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult