Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-au ciocnit două tramvaie în Capitală. Impactul, deosebit de violent

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de călători au trecut miercuri prin momente de panică, după ce tramvaiele în care se aflau s-au ciocnit, în sectorul 5 din Bucureşti.

Din motive necunoscute, unul dintre vehicule a sărit de pe șine şi l-a tras şi pe celălalt. O femeie a avut nevoie de ingriiri medicale. Deocamdată nu se ştie dacă a fost o defecţiune tehnică sau o eroare umană.

În imaginile suprinse imediat după coliziune se poate observa cât de puternic a fost impactul. Ambele tramvaie sunt sărite de pe sine.

Teoretic, ar fi trebuit să treacă unul pe lângă celălalt, în direcţii opuse. Doar că odată ajunse în paralel, pe strada Progresului din Capitală, nu se ştie de ce, jumătatea din spate a unuia dintre tramvaie a început să vireze stânga, acroşându-l pe celălalt.

În panica generală, o pasageră s-a lovit la cap şi a fost evaluată de medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului.

Daniel Vasile, ISU: ”O femeie de 60 de ani, apoi a refuzat transportul la spital.”

”Era un geam spart, lume speriată”, spune un martor.

Curios este faptul că, în urmă cu un an, tot în acest loc, s-a produs un incident tras la indigo. Atunci, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În timp ce lucrătorii Societăţii de Transport Bucureşti încercau să repună pe șine tramvaiul, o fostă vătmăniţa, cu experienţa de 41 de ani, găseşte explicaţii pentru acest incident.

”Asta se întâmplă pentru că macazul nu este întreţinut. Plus că aici este printre singurele tramvaie rămase cu macazul schimbat manual, nu electric. Vă daţi seama ce înseamnă asta. Nu este posibil”, spune femeia.

Sute de călători au aşteptat în staţii ore în şir un tramvai care nu mai venea.

Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti, fosta RATB, ne-au transmis că s-a constituit o comisie internă care va stabili dacă a fost de vină vatmanul sau dacă a fost o defecţiune tehnică. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult