Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Angajatul unui local din Argeș a furat din gestiune 35.000 de lei și i-a dat banii unui client care i-a pierdut pe toți

Angajatul unui local din localitatea Moşoaia este suspectat că a delapidat 35.000 de lei, banii fiind apoi cheltuiţi de un client la jocuri de noroc, a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Cercetările în acest caz au fost efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

"Din cercetări s-a stabilit că în două zile distincte, din lunile februarie şi aprilie 2022, un bărbat de 40 de ani, din Moşoaia, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, şi-ar fi însuşit din gestiunea localului unde lucra suma de suma de 19.000 lei şi suma de 16.000 lei, în interesul altei persoane, un client al localului, care la rândul său le-ar fi cheltuit la jocurile de noroc, producând un prejudiciu de 35.000 lei", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

După finalizarea cercetărilor, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult