Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Angajaţii şi elevii unui club sportiv, nevoiţi să sară gardul ca să ajungă în clădire. "O să ne facem o tiroliană"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz incredibil de la Clubul Sportiv Școlar din Botoșani. Angajații și elevii de acolo sunt nevoiți să sară un gard pentru a ajunge în clădire.

Calea de acces pe care au folosit-o ani de zile a fost desființată în urma unei decizii a instanței. Și deocamdată nu s-a găsit o rezolvare. Mai ales că instituția este înconjurată numai de proprietăți private.

Totul a început în momentul în care terenul pe care se afla calea de acces în Clubul Sportiv din Botoşani a devenit proprietate privată. După un proces care a durat mai bine de opt ani, timp în care reprezentanţii instituţiei au încercat să obţină dreptul de a folosi aleea respectivă, au fost anunţaţi că nu mai au voie să treacă pe acolo.

Acum, angajaţii şi elevii sunt nevoiţi să traverseze o curte - a unui alt imobil retrocedat, apoi să sară un gard. Proprietarul spune că i-a lăsat o lună să intre pe teren.

"Este hotărâre definitivă şi nu au voie să treacă pe la mine prin curte. Ei nu respecta decizia aceasta. Au pierdut procesul, iar de un an de zile nu au făcut nimic să îşi caute cale de acces."

Citește și
elevi
Profesorii demonstrează, cu exemple, cât de ”absurde” sunt modelele testelor grilă

Directorul Clubului Sportiv a cerut ajutorul primăriei, dar şi al Ministerului Tineretului şi Sportului, în subordinea căruia se afla instituţia.

Constantin Nacu, director CSS Botoşani: "Eu şi profesorii trebuie să sărim acest gard ca să ajungem la instituţie. Nu avem copii acum în spaţiile de cazare dar, neavând pe unde să intrăm, bănuiesc că nu o să mai avem spaţiu de cazare. O să ne construim o tiroliana. Spuneţi şi dumneavoastră! Cum putem intra?! Acolo este o hotărâre definitivă şi nu ne putem băga. Aici proprietate privată, acolo proprietate privată, iar în spate e tot privată."

Cum deocamdată nu exista rezolvare, conducerea clubului este nevoită să găsească alte spaţii de cazare pentru elevii sportivi care vin din ţară pentru competiţii organizate în Botoşani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult