Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă la Spitalul Județean Baia Mare, după moartea suspectă a doi bebeluși. Părinții reclamă indiferența medicilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă internă la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, după ce doi bebeluși de numai opt luni au murit, la diferență de numai câteva zile.

Părinții susțin că au cerut ajutorul medicilor de gardă, dar au fost tratați cu indiferență. Câteva zile mai târziu, amândoi copiii s-au stins.

Ambii bebeluși, o fetiță și un băiat în vârstă de opt luni, au fost aduși la spital cu febră mare, spun părinții celor doi copii.

Aceștia susţin că au așteptat câteva ore cu cei mici, iar în momentul în care au fost consultați li s-a spus că suferă de „roșu în gât", li s-a dat medicație și li s-a spus că pot pleca acasă.

La câteva zile distanță, starea băiețelului s-a înrăutățit, iar părinții au sunat la 112 după ajutor. O ambulanță l-a transportat pe micuț la spital, însă la scurt timp copilul s-a stins.

Citește și
politia franta
Doi bebeluşi, găsiţi morţi într-un congelator la domiciliul unei femei în sud-estul Franţei

În cazul fetiței însă, părinții n-au mai reușit să sune după ajutor. Aceasta a murit acasă, la două zile distanță după ce a plecat din spital.

După înmormântare, părinții se gândesc să depună plângere atât la Colegiul Medicilor, dar și la Poliție. Și conducerea spitalului a demarat o anchetă pentru a face lumină în aceste cazuri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult