Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă la Poliția Iași după ce doi agenți au fost filmați în timp ce imobilizează un bărbat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă la Poliția Iași, după ce doi agenți au fost filmați în timp ce imobilizează un bărbat. Soția lui este cea care a filmat scena, revoltată că polițiștii îi pun la pământ partenerul, care ar fi bolnav.

- Nu este normal ce faceți că suferă cu inima. - Dă mâna! - Dați mâna! - Ați luat buletinul, terminați! - Dă mâna am zis. - Refuzul de legitimare... - Vă dăm legitimația! Suferă cu inima! Dați-i drumul! Suferă cu inima, vreți să moară aici?

Potrivit IPJ Iași, incidentul a avut loc marţi, când poliţiştii au verificat taximetrele din zona aeroportului. Cei doi agenţi au oprit şi taxiul în care erau cei doi soţi.

Șoferul a prezentat actele, dar pasagerul i-ar fi înjurat pe poliţişti. Moment în care agenţii i-ar fi cerut omului să se legitimeze, dar au fost refuzați. După ce a coborât din taxi şi a fost imobilizat, dar nu încătuşat, omul s-a conformat şi a prezentat actele.

Bărbatul a fost sancţionat cu 8.500 de lei pentru împiedicarea poliţiştilor de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu şi refuz de legitimare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult