Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă în Bacău. Un polițist care nu purta mască a încătușat un șofer de autobuz fără mască

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost anchetă la Poliția Locală din Bacău, după ce un echipaj a încătușat un șofer de autobuz, pe motiv că nu purta mască și a refuzat să se legitimeze.

Un trecător a filmat întreaga scenă și i-a reproşat la rândul său unui polițist că nici el nu purta mască sanitară.

Spiritele s-au încins repede și polițiștii au chemat în ajutor un alt echipaj. În final, atât șoferul, cât și un martor care le-a adus injurii polițiștilor au fost amendați.

Întreaga scenă s-a petrecut în centrul orașului Bacău, după ce polițiștii locali, care au făcut un control pentru a vedea dacă toată lumea respectă măsurile de protecție, au încătușat un șofer care nu purta mască.

Lucian Iftene, șeful poliției locale Bacău: „Acțiunea polițiștilor locali a avut ca scop conștientizarea cetățenilor în ceea ce privește respectarea măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii noului coronavirus în mijloacele de transport în comun”.

Citește și
Criminal
Un bărbat din Bacău și-a ucis iubita și apoi s-a culcat. Ce a făcut după ce s-a trezit

Șoferului de autobuz i s-a reproșat că a închis ușa, a prins mâna unui polițist și apoi a plecat mai departe. Polițiștii au chemat în sprijin un alt echipaj și după ce au oprit din nou autobuzul l-au amendat pe bărbat pentru că a refuzat să se legitimeze, dar și pe un martor, pentru că le-a adus injurii.

Scenele filmate de un martor au fost postate apoi pe internet.

După anchetă, șeful serviciului de ordine publică și evidență a persoanei și-a dat demisia. Iar directorul societății de transport susține că va deschide o investigație, pentru a stabili dacă șoferul poate fi sancționat.

Tot el spune că angajatul nu vrea să comenteze cele întâmplate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult