Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă după ce un pachet cu o substanță albă, care pare a fi drog, a fost găsit pe o plajă din Constanța

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au deschis o anchetă, după ce pe o plajă din Constanţa a fost găsit un pachet cu o substanţă albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive.

„La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanța, a fost găsit un pachet cu o substanță albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă”, se arată într-un comunicat de presă.

Pachetul a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, fiind preluat DIICOT și de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, mai transmite sursa citată.

„În acest caz, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea naturii şi provenienţei substanţei respective, precum şi pentru dispunerea măsurilor legale”, 

Citește și
Costel Alexe
Scandalul Ion Creangă. Costel Alexe, după ce Ministrul Culturii a anunțat că face anchetă: ”Cu simţ de răspundere”

În aprilie 2019, o amplă operaţiune de căutare s-a derulat pe întreg litoralul românesc, după ce anchetatorii din Bulgaria au anunţat că au găsit 150 de pachete cu substanţă albă, care s-a dovedit a fi cocaină cu concentraţie de peste 90%.

Sute de anchetatori au verificat atunci întreg litoralul, iar oamenii au fost sfătuiţi să nu deschidă eventualele pachete, scrie News.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult