Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Intervenția polițiștilor bătuți la înmormântarea unui copil, în Târgoviște, a fost gestionată defectuos

Your browser doesn't support HTML5 video.

O anchetă a fost declanșată la Târgoviște, după ce cinci polițiști au fost bătuți la înmormântarea unei copile de 13 ani, care a fost accidentată mortal pe o trecere pentru pietoni.

O echipă din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a demarat o anchetă internă, în urma căreia a constatat că interventia a fost gestionată defectuos. Astfel, șeful poliției Târgoviște, Nelu Moraru, șeful Biroului de ordine publică, Răzvan Drăghici și alți doi lucrători ai Poliției Târgoviște sunt cercetați disciplinar.

De asemenea, s-a declanșat o cercetare administrativă pentru avarierea unei autospeciale de poliție, dar și folosirea armamentului din dotare. În acest caz, se fac cercetări în două dosare penale, pentru ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru purtare abuzivă.

De asemenea, se fac verificări și la Inspectoratul Județean de jandarmi Dâmbovița, unde conducerea nu ar fi acționat la timp, deși a primit informații când s-a produs scandalul în stradă.

În urmă cu cinci zile, participanţii la înmormântarea unei copile de 13 ani s-au luat la bătaie cu forţele de ordine care nu le-au permis să schimbe traseul cortegiului funerar. Aceştia ar fi vrut să treacă pe la poarta şoferului suspectat că a ucis copila într-un accidet rutier. În urma scandalului, trei suspecţi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult