Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANAF scoate din nou la licitație avionul lui Ovidiu Tender. Care este prețul de pornire | Galerie Foto

Pe 9 august 2023, ANAF va scoate pentru a treia oară la licitație un avion de pasageri care i-a aparținut omului de afaceri Ovidiu Tender. La precedentele licitații din februarie și iunie nu s-a prezentat niciun cumpărător, scrie Profit.ro. 

La precedenta licitație organizată de ANAF la București, pe 20 iunie, nu s-a prezentat niciun cumpărător, la fel ca la prima licitație, organizată în luna februarie. Comparativ cu licitația din 20 iunie, prețul de pornire al aeronavei de pasageri a scăzut cu peste 100.000 de lei. Astfel, la licitația din 20 iunie, prețul de pornire pentru aeronava McDonnel Douglas, tip DC9-82 (MD 82) a fost de 374.587 lei fără TVA, în timp ce la licitația de pe 9 august prețul de pornire va fi de 249.725 lei fără TVA.

Conform raportului de evaluare, avionul a fost pregătit pentru zbor în anul 2011, făcându-i-se reviziile, acesta fiind operațional până în anul 2014. Aeronava se află într-o stare tehnică bună, completă, putând fi repusă în funcțiune după efectuarea procedurilor specifice, arată Adevărul.

Avionul, model McDonnel Douglas, aparține, potrivit datelor ANAF, companiei Tender SA. În urmă cu circa 15 ani, omul de afaceri Ovidiu Tender anunța achiziția companiei aeriene Jetran Air, cu opt avioane, dintre care șase modele McDonnel Douglas.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult