Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Amenzi de peste 20.000 de lei la un târg de Crăciun pentru alimente stricate. Patru operatori au fost închiși FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Carne de culoare verzuie, alimente depozitate pe jos, frigidere ruginite și ustensile murdare. Asta au găsit comisarii de la Protecția Consumatorului la un Târg de Crăciun din Constanța.

Multe mașinuțe electrice în care se distrau copiii nu aveau centuri de siguranță, iar acolo unde existau - erau rupte. Pentru aceste nereguli, comisarii au dat amenzi de 21 de mii lei și au închis temporar patru comercianți.

Comisarii de la Protecția Consumatorului au verificat 13 operatori economici la Târgul de Crăciun organizat în Parcul Oleg Danovski din Constanța. Patru au fost nevoiți să închidă temporar afacerea.

Citește și
targ, Craciun
Târg de Crăciun în București, în perioada 16-18 decembrie, cu magicieni, acrobați și muzică live

Horia Constantinescu, președintele ANPC: „În spatele ușilor închise, pentru locațiile de alimentație publică nu există apă, cu toate că aceasta este obligatorie în momentul în care servești produse alimentare. Condițiile în care sunt depozitate alimentele aproape direct pe trotuar de asemenea sunt neconforme.”

Și la căsuțele unde se vindeau clătite au fost găsite nereguli.

Și mașinuțele electrice au fost verificate.

Horia Constantinescu, președintele ANPC: „Lasă nu numai ca aspect de dorit ci și funcționalitate. De asemenea, din păcate, jocurile alese nu sunt cele care să poată oferi în afară de beculețe și siguranță celor mici.”

Comisarii de la Protecția Consumatorului au dat amenzi cu valoare totală de 21 de mii de lei la târgul de Crăciun din Constanța.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult