Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ameninţare falsă cu bombă la Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia. Clădirile au fost evacuate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Toate persoanele din sediile Curţii de Apel Constanţa şi Judecătoriei Medgidia sunt evacuare de poliţişti, jandarmi şi pompieri, după ce un bărbat a transmis marţi, prin 112, o ameninţare cu bombă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că "în jurul orei 9,00 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire".

Ameninţarea cu bombă cu privire la sediile Curţii de Apel Constanţa şi Judecătoriei Medgidia a fost falsă. Au fost evacuate aproximativ 400 de persoane.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, specialişti pirotehnişti ai Serviciului Român de Informaţii au făcut verificări la sediul Curţii de Apel Constanţa şi, concomitent, pirotehnişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ, la cel al Judecătoriei Medgidia. Nu au fost găsite obiecte pirotehnice.

„Nu au fost descoperite elemente de interes pirotehnic, astfel că, în cel mai scurt timp, activitatea va fi reluată", a informat IPJ.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult