Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de 13 ani, autorul ameninţării cu bombă din centrul Sibiului. Părinții acestuia, amendați

Poliţia a anunţat luni că alarma cu bombă de pe o stradă din centrul istoric al Sibiului a fost falsă. Autorul este un puști de 13 ani din localitatea Nocrich

 

„Forţele dislocate în teren şi-au încheiat misiunea, apelul telefonic nu s-a confirmat. La misiune au participat şi forţe ale SRI Sibiu, IJJ Sibiu, ISU Sibiu şi Centrul Chinologic Sibiu. În continuare sunt efectuate verificări pentru identificarea şi sancţionarea apelantului", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În câteva ore a fost identificată persoana care a sunat la 112, un copil în vârstă de 13 ani.

„În urma activităților specifice desfășurate, în seara zilei de 17 ianuarie a.c., polițiștii sibieni au identificat persoana care a apelat nejustificat sistemul 112, anunțând amplasarea unei bombe în municipiul Sibiu.

Citește și
Poliția
Amenințare cu bombă la un centru comercial din București. SRI: amenințarea s-a dovedit a fi falsă

Polițiștii au stabilit că apelul a fost efectuat de către un minor de 13 ani din localitatea Nocrich, situație în care s-a procedat la sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 500 de lei a părinților acestuia, conform Legii nr. 61/1991 (republicată) pentru nesupravegherea minorului” au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Băiatul a sunat luni seara la 112 şi a anunţat că ar fi amplasat o bombă pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult