Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Amenda primită de spitalul din Craiova, după incidentul cu un șofer beat

Spitalul Județean de Urgență din Craiova a fost amendat cu 2.000 de lei, după incidentul din weekend, când un șofer care consumase alcool a intrat cu mașina în Unitatea de Primiri Urgențe.

„Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au aplicat o sancţiune contravenţională, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, întrucât, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul ca reprezentanţii spitalului nu au respectat sarcinile dispuse în urma controalelor anterioare efectuate pe această linie", au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj, conform Agerpres.

Amenda a fost aplicată pentru faptul că la SJU Craiova nu funcţionau nici camerele de supraveghere, nici barierele de acces în curtea spitalului iar personalul de pază nu l-a oprit pe şoferul respectiv să intre cu maşina.

Un bărbat de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat, sâmbătă seara, cu maşina în UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce a trecut prin uşile de acces şi a distrus sala de aşteptare.

Acesta a fost reţinut duminică pentru 24 de ore iar instanţa de judecată a decis luni să îl pună sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere.

Citește și
spitalului judetean din craiova, martor, retinut, masina
Martorii îl contrazic pe șoferul băut care a intrat cu mașina în spital. A fost reținut

Poliţiştii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat când a intrat cu maşina în UPU şi a declarat că ar fi încurcat pedalele. În urma incidentului singurul rănit a fost şoferul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult