Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ambulanţă SMURD, blocată pe un drum de pământ. Pacienta a fost transportată pe targă

O ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie ale pompierilor militari din Brad au rămas blocate joi pe un drum de pământ din satul Dumbrava de Jos, judeţul Hunedoara.

Se îndreptau spre locuinţa unei femei de 66 de ani, din localitate, care suferea de insuficienţă respiratorie.

Pentru a-i veni în ajutor femeii, pompierii militari şi paramedicii s-au deplasat pe jos circa o jumătate de oră, iar după ce i-au evaluat starea de sănătate au preluat bolnava şi au transportat-o până la ambulanţa SMURD cu ajutorul unei tărgi.

"Pacienta era conştientă, fără probleme medicale deosebite. A fost adusă pe o targă până la ambulanţă şi apoi a fost transportată la cel mai apropiat spital", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Autorităţile locale din comuna Ribiţa, de care aparţine satul Dumbrava de Jos, susţin că drumul a fost distrus de ploile căzute în ultima perioadă şi de lucrările ce au fost efectuate la reţeaua de electricitate din satul Ribicioara. Primarul Ioan Faur a declarat, în acest context că administraţia locală va repara drumul imediat ce vremea o va permite.

Citește și
ambulanta craiova
Șoferi de ambulanță, bănuiți de furt de motorină. Ar avea pe conștiință 8 decese

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult