Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ambulanță cu pacientă la bord, lovită de o șoferiță de 21 de ani, în Oradea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Impact periculos, luni, într-o intersecţie din Oradea. O ambulanţă care transporta o pacientă la spital, a ajuns pe linia de tramvai, după ce a fost lovită de o maşină.

Deşi avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, salvarea nu a fost observată de o şoferiţă de 21 de ani. Din fericire nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut într-un cartier din Oradea. Echipajul medical transporta o femeie cu atac cerebral la urgenţe când a fost izbit din lateral de un autoturism condus de o tânără de 21 de ani.

Martor: "Era un flux de maşini, ambulanta venea dinspre Felix, avea semnalele pornite, mai ales că între aceste clădiri se aude foarte bine, sunt amplificate, efectiv. Şi a lovit-o acolo şi a împins-o pe linia de tramvai." Reporter: "Avea bolnav ambulanta?" Martor: "Da, o femeie în vârstă, dar a fost transbordata pe maşina SMURD-ului."

Martor: "Eram acolo cu maşina. Şi-am auzit salvarea şi pe când am venit, s-a oprit jos. Şi-atunci am văzut-o lovită. Deci mergea şi cu acustic şi luminos."

Citește și
incident Rivalta
Un şofer român beat a semănat panică lângă Torino. Carabinierii l-au salvat de linşaj

Din fericire în urma impactului, pacienta din salvare nu a suferit alte răni şi nici echipajul care o însoţea. O altă ambulanta SMURD i-a preluat şi i-a dus la spital.

Tânără de 21 de ani, a avut câteva leziuni uşoare şi nu a fost internată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult