Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alexandru Cumpănaşu: ”Dovada complicităţii IPJ OLT în cazul răpirii Alexandrei”

Unchiul Alexandrei dezvăluie pe Facebook că deşi tatăl ei a reclamat dispariţia, poliţia a raportat-o drept plecare voluntară.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a publicat pe pagina de Facebook un document din care reiese faptul că tatăl acesteia a sesizat dispariţia fetei însă IPJ Olt a raportat la MAI drept o plecare voluntară. Din acest motiv, precizează acesta, nu a fost constituit un comandament.

"Dovada complicității conducerii IPJ OLT în situaţia răpirii şi posibilei omorâri a Alexandrei (Eu sper ca traieste): Fişa de eveniment oficilă a MAI pentru zilele de 24,25,26 Iulie! Deşi tatăl lui Alex merge pe 24 la politia Dobrosloveni să reclame dispariţia,este trimis acasă iar conform Fişei de Evenimente Oficială a MAI pentru acele zile pe data de 25 IPJ Olt raportează la 18:18 către MAI că Alexandra figurează ca plecare voluntară după ce aceasta sunase deja la 112 şi vorbise deja cu 2 poliţişti din Caracal pe telefoanele personale. Răpirea Alexandrei este raportată de şeful IPJ OLT - Alexe abia la ora 10:53 a doua zi cand monstrul se afla deja arestat de 5 h şi Centrul Operativ de la nivelul MAI nu mai puteau face nimic pt Alexandra! Nu mă las până când criminalii ăștia nu vor face pușcărie sau până nu spun tot adevarul din spatele Animalului!", scrie pe pagina sa de Facebok, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult