Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alertă falsă cu bombă într-o autogară din Pitești. Toți călătorii, evacuați de urgență. Ce erau, de fapt, pachetele suspecte

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost alertă într-o autogară din Pitești, unde un bărbat, angajat al unei firme de transport, a anunțat prezența unor bagaje suspecte.

Pirotehniștii au cercetat zona, timp în care circulația autobuzelor a fost oprită. Într-un final, alarma s-a dovedit a fi falsă, iar bărbatul care a sunat la 112 a fost amendat cu 500 de lei.

Imediat după apelul la 112 al angajatului unei firme de transport, autogara Nord din Pitești s-a umplut de polițiști și jandarmi. Oamenii legii au evacuat locul și, timp de o oră, niciun autobuz nu a mai plecat la drum. Femeie: „Ne-au dat afară din autogară, să așteptăm. S-au găsit două bagaje suspecte în autogară." Bărbat: „Toate sunt oprite. Nu ne dă voie înăuntru, a dat toată lumea afară."

Reporter: Nu v-a mai lăsat să treceți?

Șofer: „Nu, deși eu lucrez aici!" După ce au cercetat zona, pirotehniștii au stabilit ca alarma era falsă. Pachetele suspecte erau, de fapt, două sacoșe cu haine, probabil uitate de un călător. Cum bagajele stăteau acolo de două săptămâni, polițiștii au înțeles că, cel mai probabil, bărbatul care a dat alarma nu știa cum să scape de ele, pentru că nu venise nimeni să le ia. Acesta a fost amendat cu 500 de lei, pentru că a pus în alertă fără motiv forțele de ordine.

Citește și
stewardesa, insotitor de zbor, avion, aerport,
A lansat o amenințare cu bombă în avion pentru a-l opri pe fostul iubit să plece cu amanta. Ce a pățit însoțitoarea de zbor

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult