Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alertă falsă cu bombă în apropierea barului lui Bobiță din "Las Fierbinți". Cu ce a fost confundat un presupus obuz

Your browser doesn't support HTML5 video.

Forţe impresioanante ale poliţiei şi pompierilor au mers în localitatea Fierbinţi, în zona unde au loc filmările, pentru celebrul serial, de la Pro TV.

Un localnic a anunţat la 112 că a dezgropat un obuz foarte aproape de barul lui Bobiță. Zona a fost evacuată. Când au cercetat obiectul, geniştii au avut parte de o surpriză.

Lung de aproximativ 50 de cm, presupusul obuz era îngropat în curtea unui localnic din Fierbinţii de Sus.

Lăcrămioara Chirea, purtător de cuvânt al ISU Ialomița: "E o alarmă falsă, fiind de fapt un obiect asemanator unui proiectil".

Culmea, incidentul vine după ce în serialul "Las Fierbinți" care se filmează în localitate, a fost imaginată recent o întâmplare asemănătoare.

Citește și
dalida
Dalida devine star de teleshopping, în seara aceasta, în Las Fierbinți

Spre deosebire de personajul Brânzoi din serial, omul care a dezgopat presupusul obuz nu a stat pe gânduri și a sunat la 112.

Ion Ciocia, actor: "Mi se pare incredibil şi sper că nu toate întâmplările noastre să devină realitate. Omul, presupun că văzând atâtea știri despre război, a văzut țărușul ăla ca pe un obuz".

Lăcrămioara Chirea, purtător de cuvânt al ISU Ialomița: "Cetățeanul a fost o persoană de bună credinţă, nu avea de unde să ştie ce obiect este. Echipa pirotehnică a stabilit asta după ce a ridicat respectivul obiect".

Cei care au studiat presupusul obuz cred că în realitate este un țăruș folosit la plantat legume.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult