Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alertă de vreme severă imediată! ANM anunță cod galben în 16 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri seara noi atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe din țară.

UPDATE - ANM a prelungit până sâmbătă, la ora 05.00, avertizarea cod galben de ceață pentru județele Alba, Mureş și  Harghita.

Potrivit meteorologilor, 16 județe se află sub avertizarea de cod galben până vineri, la ora 23.00.

Este vorba despre Alba, Mureș, Harghita, Ialomiţa, Constanţa, Cluj, Olt, Dolj, Vâlcea, Brăila, Argeș, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Teleorman și Dâmbovița.

În aceste zone se va semnala, local, ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Avertizare Infotrafic: Circulaţie afectată pe drumurile din 18 judeţe şi pe A2

 

Centrul Infotrafic a anunţat, vineri seară, că traficul rutier este afectat de ceaţa densă pe drumuri din 16 judeţe, dar şi pe Autostrada Bucureşti – Constanţa.

De asemenea, se circulă în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate redusă chiar şi sub 50 de metri, şi pe tronsonul kilometric 10 (Bucureşti) – 190 (Medgidia) al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi circule cu viteza redusă, să evite implicarea în manevre care se pot dovedi riscante în condiţii de vizibilitate scăzută şi să folosească luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult