Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alertă cu bombă pe Otopeni. Un avion Wizz Air a aterizat de urgență. Reacția companiei

O aeronavă Wizz Air, care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia, a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, în urma unei ameninţări cu bombă la bord, informează joi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Potrivit reprezentaţilor CNAB, aeronava a aterizat pe Otopeni la ora 16:20. Cei 173 de pasageri au fost debarcaţi la ora 16:25.

"Procedurile specifice sunt în curs. Pasagerii au fost debarcaţi şi aduşi în zona de îmbarcare a terminalului. Se acţionează în continuare pe procedura specifică pentru astfel de situaţii (procedura e clasificată)", a precizat CNAB.

Ameninţarea cu bombă a fost anunţată telefonic la aeroportul Kutaisi, Georgia, de o femeie.

Potrivit BoardingPass, la o oră după aterizarea de urgență,  echipele de intervenție verificau bagajele și aeronava.

”Airbusul se află în continuare pe calea de rulare O, în același loc unde s-a oprit imediat după aterizare, și nu într-o zonă izolată așa cum scria presa.

Vă reamintesc că avionul Wizz zbura le ruta Kutaisi - Varșovia și a aterizat de urgență la București în urma unei alerte cu bombă”, potrivit BoardingPass.

”Zborul Wizz Air W6 1576 de la Kutaisi la Varşovia, din 25 octombrie, a fost redirecţionat la Bucureşti din cauza unui apel suspect care a fost recepţionat de Aeroportul din Kutaisi.

Echipajul a acţionat în conformitate cu procedurile de operare, iar aeronava a aterizat fără probleme la Bucureşti.

Toţi pasagerii şi echipajul au fost debarcaţi şi a fost iniţiată verificarea aeronavei şi a bagajelor, aceasta fiind în curs. Siguranţa şi securitatea rămân principalele priorităţi Wizz Air iar compania nu tolerează nicio tentativă de periclitare a acestora. Situaţia este de acum de competenta autorităţilor", precizează reprezentanţii companiei WizzAir

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult