Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aglomerație la munte în minivacanța de 1 iunie - Rusalii. Incidentele nu au lipsit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vacanța continuă și la munte, acolo unde turiștii și-au testat răbdarea la cozi lungi cât o zi de post, pentru orice. Ca să vaă faceți o idee, la Piatra Arsă s-a format pe munte o parcare ad-hoc.

Nu se știe exact câți români se distrează, la munte, în aceste zile, dar cu siguranță sunt mulți dăcă ne luăm după imaginile filmate la intrarea în parcul acvatic de lângă Brașov, ori la poarta de acces a unui parc de aventură.

Și colo, și colo, vineri s-au format cozi.

La parcul acvatic, oamenii s-au așezat în rând înainte de deschidere ca să fie siguri că prind liber unul din cele trei mii de șezlonguri.

La parcul acvatic, oamenii s-au așezat în rând înainte de deschidere ca să fie siguri că prind liber unul din cele trei mii de șezlonguri. „Am venit cu jumătate de oră înainte să se deschidă”, a spus în turist.

Citește și
aglomeratie
Aglomerație într-un loc de picnic din Brașov, unde turiștii s-au grăbit să profite de soare și de temperaturi ridicate

La intrarea în parcul de aventură s-a așteptat, în bătaia soareului, circa 40 de minute.

Turist, salvat cu elicopterul din Valea Caraimanului

Pline de oameni au fost și potecile de munte. Pe platoul Bucegilor - la Piatra Arsă - unde s-a urcat cu mașina, locul semăna astăzi mai degrabă cu o parcare.

Ne întoarcem la cozi. Aici se stă la intrarea într-o casă răsturantă de la marginea pădurii din Valea Avrigului. Înăuntru, toată lumea și-a făcut poze și s-a amuzat.

Mai multă lume decât de obicei a atras și o fermă de alpaca, dar și un loc unde sunt îngrijiți cerbi.

Și la munte s-a vorbit despre prețuri mai ales că, în cazul multora, calculele facute de acasă s-au dovedit greșite la destinație.

Vacanța la munte nu a fost lipsită de incidente. Un turist a rămas blocat pe Valea Caraimanului, în Munții Bucegi, și a fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD pentru coborârea lui de acolo.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult