Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Agențiile de turism au pregătit deja ofertele „early booking”. Vacanțe cu 40% mai ieftine în această perioadă a anului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacă ne gândim la cheltuielile făcute de sărbători, luna ianuarie nu pare tocmai potrivită pentru planuri de vacanță, dar totuși este.  

Acum puteți găsi pachete cu prețuri reduse pentru concediul de vară, așa numitele oferte „early booking”, adică rezervările făcute cu mult timp înainte. Agențiile de turism ne tentează cu zboruri charter, iar companiile aeriene vând cele mai ieftine bilete de peste an.

Agențiile de turism au pregătit deja ofertele „early booking”

Vacanțele în Grecia sau Turcia sunt acum și cu 40% mai iefine față de perioada de vară.

Femeie: „Începem să ne gândim în ianuarie, februarie, la vacanța de vară. Preferăm să mergem la mare în general”.

Multe hoteluri au tarife prietenoase care în final se dublează în sezon.

Citește și
Romani
Românii de peste hotare se întorc acasă pentru Crăciun și Revelion. Strategiile de economisire la călătorie

Cosmin Vasile, reprezentantul unei agenții de turism: „Hotelurile dau anumite oferte speciale acum tocmai pentru a spori vânzarea, pentru a crește vânzarea în perioada această de iarnă. Hotelierii au și oarecare siguranță a vânzărilor. Prin acest lucru avem și un grad de umplere și ne dăm seama de perspectiva anului care începe acum”.

Cristina Vascan, reprezentantul unei agenții de turism: „Hotelierii vin cu discounturi mai ales pe variantele de chartere și anume Turcia, Grecia, Spania, Italia. Există cerere foarte mare, mai ales că abia a debutat anul și ne apropriem de termenul de „early booking” din 31 ianuarie”.

Nu ar strica să aruncați o privire și spre biletele de avion.

Companiile aeriene low-cost au anunțat reduceri cu până la 60%. De pildă, veți putea zbura din Timișoara spre Milano sau din București la Bruxelles cu doar 27 de euro. La acest preț este inclus doar bagajul de mâna, iar dacă vreți unul mai mare atunci trebuie să plătiți mai mult.

Claudia Tocilă, manager platformă de rezervări de bilete: „Ianuarie este o lună de planificare și mai puțin de călătorit pentru unii dintre noi. Companiile aeriene vor să stimuleze cererea și să dea startul anului nou cu prețuri organic mai mici”.

Tânără: „Pentru biletele de avion cam încerc să stau sub 200 de euro. Mergând cu low-cost nu am voie nici măcar din acela de pus sus, deci merg cu un ghiozdan. Îmi pun de toate, deci dacă nu stau mai mult de o săptămână nici nu mă gândesc să îmi iau valiză”.

Cele mai ieftine bilete de avion sunt spre orașele europene.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult