Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Afaceriști ruși, interceptați când critică regimul Putin. „Oamenii se vor omorî între ei pe străzi”

Doi afaceriști ruși au fost interceptați vorbind despre nemulțumirea generală care a cuprins cercurile de putere din apropierea lui Putin. Din discuție reies critici dure, dar și posibile viitoare frământări sociale profunde în Rusia.

Miliardarul rus Roman Troțenko a discutat la telefon cu un bărbat care ar fi, potrivit jurnaliștilor de la Sistema, omul de afaceri Nikolai Matușevski. Ei critică situația politică și spun că 2023 ar putea fi ultimul an în care ar putea să părăsească Rusia, pentru a-și duce investițiile în altă parte

Troțenko: „În Rusia, totul se va prăbuși, de două ori mai mult. Fiindcă Rusia a ajuns pe mâna unei adunături de nemernici.”

Matușevski: „Da, da. Ei susțin niște aranjamente ciudate din secolul al XIX-lea. N-are cum să se termine bine. O să se ducă totul la dracu'. Oamenii se vor omorî între ei pe străzi. Or să se înjunghie unul pe altul pe stăzile Moscovei. Acum e doar o chestiune de când o să se întâmple. Poate fi peste cinci sau șapte ani, dar e un drum cu o singură direcție.”

Mai multe detalii pe SpotMedia.

Citește și
Cyril Ramaphosa si Vladimir Putin
Africa de Sud vrea să se retragă din Curtea Penală Internațională ca să nu îl aresteze pe Vladimir Putin în august

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult