Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adolescente agresate sexual la meditații, de profesorul de matematică. Bărbatul de 52 de ani a fost reținut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un profesor de matematică din Călărași a fost reținut miercuri de polițiști după ce două adolescente l-au acuzat de agresiune sexuală. 

Fetele, una de 14 ani, cealaltă de 17 ani, spun că în timpul meditațiilor bărbatul le-ar fi pipăit și ar fi încercat să le sărute.

Agresiunile sexuale ar fi început anul trecut, spun procurorii. Iar părinții, imediat ce au aflat ce se întampla în casa meditatorului, au anunțat politia!

Bărbatul, de 52 de ani este profesorul la o școală generală din Lehliu-Gară. În timpul liber dădea meditații la matematică. Așa au ajuns la el și cele două adolescente.

După câteva luni de pregătire copilele au povestit acasă că în timpul meditațiilor care se desfășurau în casa profesorului, acesta le făcea avansuri tot mai insistente. Părinții au anunțat imediat poliția.

Citește și
agresiune timisoara
O tânără a fost agresată sexual în Timișoara, în timp ce alerga pe malul râului Bega. Momentul a fost filmat. VIDEO

Adina Dumitrescu, procuror Parchetul Judecătoriei Lehliu Gară: „Le atingea pe persoanele vătămate minore în mod nefiresc, le pipăia, le îmbrățișa, le săruta pe obraz, pe frunte toate acestea prezentându-le ca niște gesturi firești, părintești propunându-le totodată să plece într-o vacanță sau să se odihnească pe canapeaua din birou.”

Din cercetări a reieșit că agresiunile s-ar fi petrecut de multe ori, timp de un an. Oamenii legi au facut acum perchezitii în locuința profesorului, de unde au ridicat telefoane mobile, laptopuri, două camere video și mai multe tablete. Surse din anchetă spun că la audieri, dascălul nu a recunoscut acuzațiile care i se aduc.

Adriana Butoi, purtător de cuvânt ISJ Călărași: „Nici la unitatea de învătământ, nici la inspectoratul școlar nu am sesizat nicio plângere pentru acest profesor.”

Dascălul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult