Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adolescentă de 12 ani dispărută, găsită în locuința unui bărbat de 42 de ani. Cum ar fi ajuns acolo

O adolescentă de 12 ani dată dispărută a fost găsită în locuința unui bărbat de 42 de ani, din sectorul 4 al Capitalei. Poliția face anchetă, pentru că nu se știe cu exactitate cum a ajuns acolo.

 

O rudă a fetei a anunțat luni poliția despre dispariția minorei de 12 ani, iar marți aceasta a fost găsită în locuința bărbatului de 42 de ani.

„Având în vedere contextul, Poliţia Sectorului 5 - Serviciul Investigaţii Criminale s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Au fost audiate mai multe persoane, fiind identificat şi depistat bărbatul în locuinţa căruia a fost găsită minora de 12 ani", a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Anchetatorii au aflat că minora și bărbatul de 42 de ani comunicaseră pe o rețea de socializare, înainte ca fata să ajungă la acesta în locuință. Aceasta ar fi avut mai multe convorbiri cu persoane din anturaj şi familie au mai constatat polițiștii.

Citește și
O femeie din Vaslui, dispărută de o săptămână, a fost găsită moartă. Ce suspectează anchetatorii
O femeie din Vaslui, dispărută de o săptămână, a fost găsită moartă. Ce suspectează anchetatorii

Adolescenta a fost audiată în prezenţa familiei, avocat şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

„Pentru lămurirea tuturor aspectelor şi clarificarea situaţiei de fapt, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, urmând ca activităţile procesual penale să fie continuate pe parcursul zilei", potrivit sursei citate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult