Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adolescent de 17 ani, acuzat că a violat o fată de 15 ani în toaleta unui mall din Galați. Tânărul a fost arestat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un adolescent de 17 ani a fost arestat după ce a violat o fată de 15 ani, în toaleta unui mall din Galaţi. Fata de 15 ani era fosta iubită a agresorului.  

Poliția a verificat, marți, adresa de domiciliu a adolescentului de 17 ani și alte cinci locaţii în care se bănuia ca cel în cauză este ţinut ascuns de rude.

În urma percheziţiilor, tânărul nu a fost găsit de poliție. Ulterior, în aceeași zi, la Judecătoria Galaţi, la termenul fixat în cadrul acestei cauze penale, s-a prezentat şi adolescentul de 17 ani, însoţit de un apărător ales. În urma audierilor efectuate în camera de consiliu şi a studierii întregului material probatoriu depus la dosar, judecătorul a dispus arestarea preventivă a tânărului de 17 ani, pentru o perioadă de 30 de zile. Adolescentul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

Copila de 15 ani spune că s-a întâlnit întâmplător în mall cu fostul său prieten, iar băiatul ar fi fortaţ-o să intre într-un grup sanitar, unde ar fi violat-o, ameninţând-o cu acte de violenţă.

 

Citește și
Rapite
Agresorul celor două surori minore a fost condamnat în trecut pentru viol și eliberat în baza recursului compensatoriu

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult