Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Acoperișuri smulse de vântul puternic, în Sibiu, de pe mai multe blocuri. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vântul suflă cu putere în Sibiu, acolo unde mai multe acoperișuri de tablă de pe blocuri au fost desprinse sâmbătă.

„Pompierii sibieni au intervenit în jurul orei 15:00 cu o autoscară și cu o autospecială de stingere pe strada Sibiel din municipiul Sibiu unde s-a desprins un acoperiș de tablă al unui bloc de 4 etaje. S-a balizat zona și se lucrează pentru îndepărtarea acoperișului și mutarea mașinilor parcate în imediata apropiere pentru a evita eventuale pagube”, a transmis ISU.

De asemenea s-a intervenit și pe strada Șteflești din municipiul Sibiu, unde s-a desprins un acoperiș de tablă de pe un bloc de 4 etaje.

S-a intervenit cu o autospecială de stingere și una de descarcerare și pe strada Egalității din municipiul Sibiu unde, de asemenea, s-a desprins un acoperiș.

O avertizare meteorologică cod galben este valabilă în intervalul 23 decembrie, ora 10 – 24 decembrie, ora 03, fiind prognozate intensificări ale vântului în cea mai mare parte a ţării, viscol şi ninsori moderate cantitativ la munte, ninsori viscolite în Maramureş şi Transilvania.

”Vor fi intervale în care vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a ţării, cu viteze în general de 45...60 km/h. Pe parcursul zilei în Oltenia, Muntenia şi Transilvania local vor fi rafale de 70...80 km/h, iar la munte vor fi viteze de 90...100 km/h. În zona de munte va ninge viscolit, local moderat cantitativ (20...30 l/mp), iar vizibilitatea se va reduce semnificativ. În Maramureş şi Transilvania temporar va ninge viscolit şi se va depune strat de zăpadă”, conform ANM.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult