Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Acoperișul unei case și o mașină, distruse de un incendiu izbucnit la o vulcanizare

Your browser doesn't support HTML5 video.

O vulcanizare din Timișoara a fost înghițită duminică noapte de flăcări puternice.

Vâlvătaia amenințătoare s-a extins și a distrus acoperișul unei case, dar și o mașină.

Intervenția pompierilor a durat trei ore și a fost îngreunată de cauciucurile aflate în interiorul clădirii, dar și de lipsa hidranților din zonă.

Alarma s-a dat duminică seara, când flăcări uriaşe au cuprins vulcanicarea aflată la ieşire din Timişoara. În interior erau zeci de cauciucuri, care au alimentat focul, iar valvătaia s-a extins cu repeziciune.

Incendiul s-a extins foarte repede de la clădirea unde se afla vulcanizarea la o casă din apropiere, dar şi către o maşină. De altfel, intervenţia este una foarte dificilă pentru că în interior sunt zeci de cauciucuri.

Citește și
masina arsa maramures
Bărbat din Maramureș, mort după ce mașina în care dormea a ars

La faţa locului au ajuns şapte autospeciale cu apă şi spumă şi peste 30 de pompieri.

Vulcanizarea se afla pe o stradă recent reabilitată de autorităţile locale, însă în apropiere nu exista niciun hidrant, care ar fi putut uşura intervenţia militarilor.

Localnic: "Este haos, este batjocură. Uitaţi-vă la strada asta care se face, pe strada asta dacă ia o casă foc, vor arde toţi ca şoarecii, este inadmisibil."

Andrei Poamă, comandant detașamentul 2 de pompieri Timișoara: "Datorită materialelor combustibile din zonă, intervenţia a fost foarte dificilă. Din păcate s-a propagat şi la o casă de locuit din apropiere. Una dintre probleme, hidrantul cel mai apropiat se afla la 500 de metri şi nici presiunea nu este aşa mare."

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incendiul violent. Deocamdată nu se ştie din ce cauză au izbucnit flăcările, însă o anchetă a fost începută în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult