Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accidentul bizar din Dâmbovița în urma căruia un copil de 4 ani a fost rănit grav

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un copil de 4 ani, din Corneşti, judeţul Dâmboviţa, a fost grav rănit joi după amiază, strivit de o poartă de metal care a căzut peste el, la intrarea în gospodărie.

Mama băieţelului a sunat la 112, iar un echipaj de la Ambulanţă a sosit urgent şi i-a acordat primul ajutor. Medicii au solicitat apoi un elicopter SMURD, care l-a dus pe copil la Bucureşti.

Martorii povestesc că băieţelul ar fi vrut să iasă pe drum şi a tras de poartă culisantă, care s-a desprins de pe role şi a căzut peste el. Totul s-ar fi întâmplat în câteva secunde, chiar sub ochii tatălui copilului, care repara o bicicletă în curte.

Localnicii spun că bărbatul a muncit chiar zilele trecute la ridicarea gardului care împrejmuieşte gospodăria şi la montarea porţilor. E posibil ca lucrarea să nu fi fost finalizată.

Cazul este anchetat acum şi de poliţişti. Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate. Părinţii se roagă pentru supravieţuirea singurului lor copil.

Citește și
Incendiu New Delhi
Hotel din New Delhi, cuprins de flăcări. 17 au murit, între care și un copil

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult