Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accidente în lanț pe drumurile din țară, din cauza ninsorilor şi poleiului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vremea rea a venit cu pagube și accidente în lanț în ultimele 24 de ore.

Pompierii au intervenit în trei județe pentru a înlătura copaci căzuți, stâlpi de electricitate rupți sau elemente de acoperiș smulse de vânt. Opt localități din Caraș-Severin au rămas în beznă, iar pe șosele poleiul le-a pus mari probleme șoferilor.

Informarea meteorologică de vreme rea a fost prelungită până miercuri la ora 10 și nu este exlus să fie prelungită și în zilele următoare, pentru că precipitațiile vor continua, iar în zone din centru, sud și est va ploua sau va ninge chiar foarte mult.

Doi bărbați au fost răniți  marți dimineață, la Braniştea, în județul Dâmbovița, după ce mașina în care se aflau a derapat și a intrat în plin într-un TIR. Accidentul, petrecut pe Drumul Județean 701, s-ar fi produs din cauză că șoferul, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, spun polițiștii. Afară ningea, iar automobilistul ar fi mers cu viteza mult prea mare, iar la un moment dat nu a mai controlat volanul și a pătruns pe sensul opus, lovindu-se violent de TIR. În urma impactului, șoferul, de 24 de ani și pasagerul, de 40 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați cu ambulanțele la spital, unde se află în investigații. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a întâmplat accidentul

La Lețcani, în județul Iași, după ce s-a pus un strat subțire de zăpadă pe Drumul European 85, s-au ciocnit în lanț patru mașini. În urma accidentului, au fost trei victime rănite ușor, iar traficul a fost blocat, pe sensul de mers spre Iași formându-se o coadă de câțiva kilometri de mașini. Cauza, spun polițiștii, a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Și în județul Neamț, în noaptea de luni spre marți, când temperaturile au scăzut sub 0 grade Celsius, mai multe mașini s-au tamponat în localitatea Izvoare și au ajuns în șanț din cauza poleiului.

Citește și
Ninsori
ANM: Vin ninsorile în mai multe zone din țară, începând de luni. Se va forma și polei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult