Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident teribil provocat de un tânăr fără permis în orașul Pantelimon. Scafandrii, chemați să caute o victimă inexistentă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un teribil accident de circulație a avut loc, vineri noapte, în orașul Pantelimon din județul Ilfov.

Un tânăr fără permis de conducere s-a rostogolit cu mașina câteva zeci de metri și s-a oprit pe malul unui lac. Atât el, cât și cei doi pasageri, au fost duși de urgență la spital. Unul dintre pasageri - scos cu descarcerarea - este în stare gravă.

La locul accidentului au venit și scafandrii, pentru că victimele susțineau că în mașină s-ar fi aflat și o a patra persoană, care a căzut în apă. După ce au căutat mai bine de o oră, salvatorii și-au dat seama că alarma era falsă.

Mașina în care se aflau cei trei tineri a fost distrusă aproape în totalitate. Șoferul și pasagerul din dreapta ar fi ieșit singuri din mașină, spun martorii, însă un alt bărbat, aflat pe bancheta din spate, a rămas încarcerat.

Martor: ”Am văzut două persoane jos, una era în spate și am sunat la 112. Erau deja afară, cea din spate răsufla greu. L-am întrebat pe cel mai lucid, a zis că nu știe nu-și amintește cine a șofat. Probabil era în șoc.”

Martor: ”Am auzit bubuitura și am ieșit afară. I-am găsit doi afară, unul leșinat în mașină. După ce și-au mai revenit a zis unul că ar fi și al patrulea, dar nu l-au găsit.”

Șoferul venea dinspre București și abia intrase în orașul Pantelimon, când a ieșit cu mașina de pe șosea, s-a rostogolit de câteva ori și s-a oprit pe marginea lacului.

Șoseaua era acoperită cu mâzgă, iar accidentul s-a produs imediat după o curbă.

Martor: ”Avea în jur de 60-70 la oră. Nu știu ce a vrut să facă, s-o fi speriat când l-a furat și a intrat în derapaj și a căzut jos, a rupt și copacii. Au zis că erau patru persoane în mașină, dar nu găsește o persoană.”

La fața locului s-a deplasat de urgență și un echipaj de scafandri. Au început căutarile în Lacul Pantelimon, însă, la scurt timp, tinerii și-a schimbat declarațiile.

Maior Manuel Neagu, ISUBIF: ”Din primele declarații ale victimelor la fața locului am avut informații că ar fi patru victime. Ulterior s-a confirmat că au fost trei victime și nu am mai continuat cercetările cu echipajul de scafandri.”

Cei trei bărbați au ajuns la spital. Pasagerul care a rămas încarcerat pe bacheta din spate este în stare gravă. Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult