Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident teribil pe un drum din Mureș. Un șofer de 67 de ani a intrat într-o depășire mortală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident teribil în județul Mureș, unde un șofer de 67 de ani și-a pierdut viața când mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de un copac.  

Martorii spun că bărbatul a intrat în depășire fără să se asigure, s-a izbit de automobilul din fața lui și a fost aruncat de pe șosea. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru el.

Tragedia s-a petrecut pe drumul județean 151 D, în apropiere de localitatea Ilieni, din Mureș. În accident au fost implicate două autoturisme.

Bărbatul de 67 de ani care a vrut să depășească era singur în mașină, iar martorii spun că nu s-a asigurat. El a lovit din spate un alt automobil, înmatriculat în Ungaria, care era deja angajat în depășire.

Martor: „Am înțeles că a intrat în depășire. S-a speriat, o pus frână și s-a răsturnat în șanț”.

Citește și
accident ambulanta
O ambulanță a fost implicată într-un accident, în Buzău. Un bărbat a fost rănit

Șoferul din Ungaria, care avea la bord și trei pasageri, spune că a simțit impactul primit în spate și a văzut apoi cum vehiculul care l-a izbit se rostogolește și se lovește de copacul de pe marginea drumului. Din cauza șocului puternic, caroseria s-a deformat și a fost nevoie de echipajul de la descarcerare pentru a-l scoate din autoturism pe bărbatul de 67 de ani.

Cristian Porav, reprezentant detașamentul Pompieri Târgu Mureș: „Descarcerarea a fost dificilă datorită autoturismului lipit de un copac aflat pe marginea drumului”.

Din nefericire, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

Liliana Ciobanu, UPU Târgu Mureș: „Este vorba de un accident rutier cu victimă decedată. În cealaltă mașină implicată erau trei persoane fără leziuni, toți trei refuză tranportul la spital”.

Martorii spun că în zonă se întâmplă mereu accidente, mai ales în perioada concediilor, când șoferii își pierd răbdarea din cauza aglomerației.

Martor: „De la graniță circulația e o catastrofă. Am 800 de kilometri făcuți în 15 ore. Unii de ajuns să se întâmple evenimente de acest gen”.

Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut totul. În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din cuplă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult