Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident pe un bulevard intens circulat din Pitești. O femeie, rănită din cauza inconștienței soțului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident a avut loc, marți, pe un bulevard intens circulat din Pitești. O femeie a fost rănită, după ce mașina condusă de soțul ei a intrat pe contrasens și s-a izbit cu un alt autoturism.

 

Șoferul susține că nu a realizat că nu are voie să vireze spre stânga și a tras brusc de volan. Bărbatul care se afla la volanul celeilalte mașini nu a mai avut cum să evite impactul și a intrat în plin în portierele vehiculului care i-a tăiat calea.

Femeia, de 64 de ani, se afla pe scaunul din dreapta șoferului. La volan era soțul ei. Se întorceau acasă de la cumpărături când s-a produs accidentul. Bărbatul, de 68 de ani, susține că a fost indus în eroare de marcajul deteriorat de pe asfalt și din această cauză a vrut să vireze spre stânga, deși linia dublă continuă îi interzicea această manevră.

Reporter: Ați realizat că sunteți pe sensul opus?

Citește și
accident sant
Două tinere au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț

Șofer cercetat: "Nu am realizat."

Reporter: Nu cunoașteți zona?

Șofer cercetat: "Uite cum este întrerupt, aici, e așa întrerupt, am crezut că pe acilea e." Șoferul, de 30 de ani, care se afla la volanul celeilalte mașini, spune că a frânat, dar nu a reușit să evite impactul pentru că autoturismul de pe sensul opus i-a tăiat pur și simplu calea. Sorin Buduruf, șoferul nevinovat: "Mi-a ieșit în față, intra pe interzis, eu veneam dinspre Bascov, mi-a ieșit în față, nu am mai avut ce să evit. Mi-a ieșit repede, am încercat, m-am dat mai așa."

Echipajele de prim-ajutor au fost alertate și au ajuns imediat la locul accidentului. Catalin Cârstea, detașamentul de pompieri Pitești: "Un accident rutier dintre două auto, în urma căruia a rezultat o singură victimă, de sex feminin, în stare de panică."

La fața locului a sosit un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească exact cum s-a produs acest accident rutier. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, însă niciunul nu consumase alcool.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult