Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi de un autoturism scăpat de sub control, într-o stație GPL din Buzău

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un grav accident de circulație a avut loc, vineri noapte, într-o stație GPL din județul Buzău. Un șofer care a scăpat mașina de sub control, a intrat în incinta staţiei, unde a lovit două persoane și trei mașini parcate.

Una dintre victime, un bărbat de 25 de ani, a murit, iar o tânără de 24 de ani a ajuns la spital.

Accidentul s-a produs la ieșirea din localitatea Luciu, din județul Buzău. Din cauza vitezei, un şofer de 25 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în incinta unei staţii de alimentare GPL, unde a lovit două persoane și trei mașini. Una dintre victime, un tânăr tot de 25 a ani, a fost aruncată sub un vehicul.

Florentin Mihalașcu, șoferul uneia dintre mașinile lovite: „Eram în mașină la volan, mă pregăteam să cobor și m-am trezit cu mașina din stânga mea peste mine. Era sub mașina de lângă mine”.

Maşina care provocat accidentul s-a oprit lângă rezervorul cu GPL. Pompierii au fost primii care au ajuns în zonă şi s-au asigurat că nu există riscul unei explozii.

Citește și
poliția
Accident cu cinci autovehicule în Pasajul Băneasa. O fetiţă în vârstă de 3 ani a fost transportată la spital

Bogdan Macoveanu, purtător de cuvânt al ISU Buzău: „Am intervenit pentru asigurarea zonei, am deconectat bornele bateriilor de acumulatori și am acordat primul ajutor victimelor până la sosirea echipajelor SAJ”.

Echipajele medicale l-au resuscitat câteva zeci de minute pe tânărul de 25 de ani, dar fără succes, iar în cele din urmă au declarat decesul. Cealaltă victimă, o femeie de 24 ani, a ajuns la spital. Și șoferul mașinii a fost preluat de o ambulanță.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Silviu Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău: „Din primele cercetări rezultă că șoferul datorită vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de deplasare părăsind partea carosabilă și intrând în incinta unei stații GPL”.

Șoferul de 25 de ani a fost verificat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero. Acum este cercetat pentru ucidere din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult