Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident mortal în Suceava, provocat de un șofer beat. Momentul în care se izbește violent de un tractor cu plug | FOTO&VIDEO

Accident mortal, miercuri dimineață, în județul Suceava! Un om și-a pierdut viața, după ce o mașină și un tractor cu plug s-au ciocnit violent. Victima era pasager în autoturism.

O fată de 16 ani, și ea pasageră în automobil, a ajuns la spital. La fel și cel care manevra utilajul, un bărbat de 52 de ani.

Tânărul care se afla la volanul mașinii, în vârstă de 28 de ani, a ajuns în arest după ce au sosit rezultatele probelor de sânge. Acesta avea o alcoolemie de 1,46 la mie, proba I, respectiv 1,28 proba II.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și
Marocan
Un marocan cu antecedente penale, accident cu o victimă în Capitală. A fugit de la fața locului după ce a lovit o femeie

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile arată că șoferul de 28 nu a frânat deloc și s-a izbit cu partea dreaptă a autovehiculului în utilajul agricol, pe care l-a și răsturnat.

Bărbatul care a murit în accident era tată a trei copii și avea mai multe afaceri deschise în localitatea Arbore, potrivit monitorulsv.ro.

Martorii spun că acul vitezometrului s-ar fi blocat la 225 km/h și că, în urmă cu câteva luni, a mai distrus un autoturism, după ce ar fi intrat într-un stâlp și apoi într-un gard.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult