Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident mortal în Sibiu. O familie a murit după ce mașina lor a intrat într-un TIR | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident grav a avut loc, luni, pe DN7, Valea Oltului, la limita cu județul Vâlcea. Trei persoane au murit, iar traficul este blocat total.

UPDATE 11:56: Polițiștii iau în calcul posibilitatea ca mașina să fi făcut o depășire imprudentă și așa să fi ajuns pe contrasens, în fața TIR-ului. Carosabilul era parțial umed în acel moment.

Mama statea pe bancheta din spate împreună cu băiețelul.

UPDATE: Traficul a fost reluat.

"DN 7, trafic alternativ, pe o bandă", a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism ce conducea spre Vâlcea a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR ce conducea spre Sibiu.

Citește și
Accident Turcia
Accident șocant pe o autostradă din Turcia. Sunt cel puţin 16 morţi şi 21 de răniţi

La sosirea echipajelor de ambulanță, toți pasagerii din mașină erau decedați: doi adulți (un bărbat de 34 de ani și soția sa de 31 de ani) și un copil de un an și trei luni.

"SAJ Sibiu a trimis de urgenţă un echipaj de tip B pe DN7 la limita de judeţ cu Vâlcea, la un accident rutier. Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. La intervenţie se deplasează şi forţe ISU. La sosirea echipajelor la fata locului, din păcate toţi pasagerii erau decedaţi, doi adulţi şi un copil, ei prezentând leziuni incompatibile cu viaţa", a precizat Ambulanţa Sibiu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult