Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident între un autoturism şi un microbuz, pe Drumul Morții. Sunt opt victime | FOTO

Trei persoane cu traumatisme minore necesită îngrijiri în urma unui accident rutier produs pe DN2-E85 între un autoturism şi un microbuz de transport persoane.  

Update În urma accidentului au rezultat 8 victime, dintre care, 1 victimă inconștientă (se efectuează manevre RCP) și 1 conștientă preluată de SAJ, ambele din autoturism și 6 cu traumatisme minore (aflate în microbuz).

Potrivit ISU Vrancea, Detaşamentul de Pompieri Focşani intervine cu modulul SMURD (1 autospecială de descarcerare şi 1 ambulanţă SMURD) şi 1 autospecială de intervenţie. O persoană este încarcerată şi inconştientă. Microbuzul transporta 13 pasageri alături de conducătorul auto, iar 3 persoane cu traumatisme minore primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

Știre inițială Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 E 85 a avut loc o coliziune între un autoturism şi un microbuz transport persoane. Conform datelor din apel, o persoană din autoturism şi şase pasageri din microbuz au suferit leziuni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult